• Ilmoittautuminen ja hinnat

  Leikkikouluun ja esikouluun ilmoittaudutaan suoraan oheisella ilmoittautumislomakkeella.

  Esikouluun sekä esiopetusta täydentävään päivähoitoon ilmoittaudutaan lisäksi sähköisesti Turun kaupungin sivuilta.
  Klikkaa tästä avataksesi ilmoittaumislomakkeen

  Paikkatiedustelut sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 045 113 0803.

   

  Leikkikoulu

  Leikkikoulumaksu koostuu kahdesta osasta: vanhempien maksamasta leikkikoulumaksusta ja kaupungin antamasta tuesta.

  Perheiden maksama omavastuuosuus on 160 €/kk.

  Leikkikoulupaikan hinta turkulaisille perheille on yhteensä 265 €/kk. Kaupunki myöntää kaikille turkulaisille leikkikoululaisille palvelusetelin, jonka arvo on 105 €/kk. Palveluseteli on tuloista riippumaton ja Wendy hakee setelin kaikille ilmoittautuneille suoraan kaupungilta. Ei-turkulaisten perheiden leikkikoulumaksu on 325 €/kk ja perheet voivat omasta kunnastaan kysyä palveluseteliä tai muuta tukea leikkikoulumaksuun.

  Wendy House on suljettu heinäkuussa, jolloin leikkikoulumaksua ei peritä.

   

  Esikoulu

  Turun kaupunki ostaa esikouluopetuksen Wendy Houselta ja nelituntinen esikoulu on perheille maksuton. Esikoulussa noudatetaan Turun peruskoulujen työ- ja loma-aikoja.

  Esiopetusta täydentävää päivähoitoa voivat hakea ne esikoululaiset, jotka tarvitsevat hoitopaikan myös esikoulupäivän jälkeen. Päivähoitomaksu koostuu vanhempien maksamasta hoitomaksusta ja kunnan antamasta tuesta.

  Täydentävän päivähoidon (<5t/pv) maksun omavastuuosuus on perheen tuloista riippuen 30 € – 214 €/kk. Täydentävän päivähoidon kokonaishinta 470 €/kk on kunnallisen päivähoidon kattohinta (440 €/kk), johon on lisätty 7% kielilisä. Täydentävän hoidon maksuun vanhemmat hakevat kaupungilta päivähoidon palveluseteliä, joka on tulosidonnainen.

  (Kokopäiväpaikan hinta on 872 €/kk ja omavastuuosuus palvelusetelin jälkeen on perheen tuloista riippuen 57 €– 340 €/kk. Kokopäiväpaikalla voivat tällä hetkellä olla vain esikoululaiset, jotka tarvitsevat hoitoa kesällä esikoulun päättymisen jälkeen.)

  Wendy House on suljettu heinäkuussa, jolloin päivähoitomaksua ei peritä.

   

  Lapsen Wendypaikan irtisanomisaika sekä leikkikoulussa että esikoulussa/päivähoidossa on yksi kuukausi.

   

  Koululaisryhmä

  175€/lukukausi.