• WENDY HOUSE

  ENGLISH LANGUAGE PLAYSCHOOL

  TERVETULOA WENDY HOUSEEN! 

  Lukuvuoden 2016-2017 leikkikouluryhmissä on vielä muutama vapaa paikka kolme–viisivuotiaille lapsille sekä aamu- että iltapäiväryhmässä. Paikkatiedustelut puhelimitse 045 1130803 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

   

  Wendy House on yksityinen englanninkielinen leikkikoulu, jota ylläpitää The English Club of Turku ry. Leikkikoulumme on perustettu 1972 ja se on yksi vanhimpia Suomessa toimivia vieraskielisiä leikkikouluja.

  Jo yli neljäkymmentä vuotta toiminta-ajatuksemme on pysynyt samana: haluamme tarjota lapsille mahdollisuuden oppia englannin kieltä englantia äidinkielenään puhuvien opettajien johdolla.

  Wendy House tarjoaa leikkikoulutoimintaa 3–5-vuotiaille lapsille. Leikkikoulutoiminta on puolipäiväistä, joko aamupäivällä (9–12) tai iltapäivällä (13–16), viitenä päivänä viikossa. Kuusivuotiaille tarjoamme suomen- ja englanninkielisen esikoulun klo 9–13. Esikoululaisilla on mahdollisuus myös esiopetusta täydentävään päivähoitoon.

  Wendy Housessa on kaksi englanninkielistä ja kaksi suomenkielistä opettajaa. Pääasiallinen opetuskieli on englanti. Kerran viikossa iltaisin toimii myös 1.- ja 2. -luokkalaisten koululaisryhmä.

  Pyrimme tarjoamaan iloisen oppimisympäristön, jossa lapset voivat kasvaa ja kehittyä omien edellytystensä tahdissa. Opetussuunnitelmamme tarjoaa lapsille tukevan perustan oppimiselle tulevaisuudessa.

  Wendy Housesta löydät kaikki työkalut oppimiseen ja kasvamiseen!