Ajankohtaista

Tervetuloa uusille sivuillemme!

Salon Pursiseuran uudet nettisivut on avattu.

Lue lisää...

Hundholmen

Seuran oma saari Hundholmen "Huntti" sijaitsee Hiittisten merivartioaseman vieressä kyläsatamaan vievän väylän varrella. 

Hundholmen on tukikohtana lähes täydellinen. Saaressa on laituria molemmilla puolilla, joten aina löytyy suojainen paikka. Saareen tulee sähkö, joka on johdettu laitureille.
Lisäksi saaressa on porakaivo. Hundholmen on käytössä ympäri vuoden kelirikkoaikaa lukuunottamatta. Saareen pääsee soutamalla Hiittisistä, jonne ajaa yhteysalus Aura Kasnäsistä.
Huntin sydän on upea kelohonkapirtti, jossa on iso tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta, saunakammari ja varastona toimiva sauna. Saaren eteläkärjessä on puulämmitteinen rantasauna, jossa saa monen mielestä saariston parhaat löylyt. Pirtin katoksen alla voi iltaa viettää sateellakin ulkosalla, kesäkeittiössä grillata joko kaasu- tai sähkögrillillä. Terassilla puolestaan mahtuu pyörähtelemään tanssin tahdeissa.

Huntissa järjestetään kesän mittaan useita tapahtumia, kuten Penan Purjehdus, Huntin Runtti ja Syysrieha, jotka vetävät saaren tupaten täyteen veneitä.

Kalavesiä on sekä verkko- että viehekalastukseen. Hyvin varustetusta "kalasatamasta" löytyy perkuupöytä, painepesuri ja verkkotelineet sekä savustuspönttö.

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by joomla.it