Syksyn Pienryhmävalmennukset 5-8 hlöä Hinta 210€ 10 kertaa tai 265€ 15 kertaa.

Pienryhmäharjoittelun aikana tulee yksilöllisiä kotiharjoitteita joita seurataan viikottain.

 • Kehonhallinta/pilates maanantaisin 9:10/ 50min
  Kehonhallintaharjoittelua monipuolisesti pilatesmetodiin ja faskialinjaharjoitteluun pohjautuen. Perehdytään erityisen paljon toiminnalliseen lapatuki- harjoitteluun, lantionpohjanlihasten ja jalkapohjanlihasten harjoitteluun.
 • ELOISAT! Maanantaisin 10:10/ 50min
  Eläkkeellä? Osa-aikaeläkkeellä? Haluat tehdä vuosista vetreät ja mennä uusimman ymmärryksen parissa liittyen liikkumiseen ja palautumiseen. Tämä ryhmä on sinulle, joka sanot piutpaut ikääntymiselle ja sohvannurkalle! Tule mukaan ja koe parhaassa tiimissä edistymistä jo yhden kauden aikana.
 • Aamutreenit Energiaa Päivään! Tiistaisin 8:00 / 50min
  Teille, jotka kaipaavat hetkeksi arjen nurkkaan heittämistä ja pehmeää liikettä herättelemään kehon uuteen päivään. Ryhmässä tehdään hengitysharjoituksia, annetaan kotiharjoitteita ja lisätään liikkuvuutta.
 • Krempparyhmä 50 min tiistaisin klo 9 tai keskiviikkoisin klo 11:20
  Krempparyhmä on loistava ryhmä selkäkipuisille, olka- ja lonkkakipuisille tai vain kipuisille. Opitaan luonnollisen liikkeen kautta kehon fysiikasta ja ymmärretään mielenhallinnan merkitys kivuissa ja kolotuksissa.
 • Kehonpainoharjoitteluryhmä Tiistaisin 10:00/ 50min Tai Torstaisin klo 16:10
  Sinulle, joka haluat oppia mm. kuperkeikan, kärrynpyörän tai muuten vain oppia veikeitä liikkeitä. Haluat liikkua taloudellisesti, sulavasti, jaksaa, pystyä, voida hyvin, nauraa räkättää ja bonuksena tulet saavuttamaan liikkuvuutta, voimaa, kehonhallintaa ja tasapainoa. Olet hassuttelija luonteeltasi ja haluat myös treenata tavoitteellisesti muiden samanhenkisten seurassa J
 • Uutta Salossa, MS-treenarit! Tiistaisin 11-12
  Tässä ryhmässä 3-5 hlöä. Hinta 249€/ 10 ohjauskertaa
  Multippeliskleroosisairauden kanssa kamppailevien oma kick ass- ryhmä! Vaihdetaan vaihteita ravinnon, liikkumisen ja rentouden välimaastossa. Vaikka olisitkin yksityisessä fysioterapiassa muualla, tämä ei estä ryhmään tulemista.