OTA YHTEYTTÄ

Lumo Finland

HAIR BALANCE SUGAR

HAIR BALANCE SUGAR SHAMPOO

Hair Balance Sugar shampoo puhdistaa kemiallisesti käsitellyt hiukset hellävaraisesti. Sugar shampoo sisältää kreatiinia, joka vahvistaa hentoa hiusta ja silottaa hiuksen pinnan. Shampoon sisältämä koivusokeri kosteuttaa kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia. Sugar shampoo on sulfaatiton ja parabeeniton, eikä sisällä silikonia tai väriaineita. Tuote sisältää runsaasti kasvipohjaisia raaka-aineita ja siinä on mieto, hypoallerginen tuoksu.

 

Ainesosat:

Aqua, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Creatine, Xylitol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Polyquaternium -44, Citric Acid.

 

HAIR BALANCE SUGAR CONDITIONER

Hair Balance Sugar hoitoaine ravitsee kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia. Kreatiini silottaa hiuksen pinnan ja vahvistaa hentoa hiusta. Koivusokeri kosteuttaa kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia ja tekee hiuksista helposti kammattavat. Sugar hoitoaine on parabeeniton, eikä sisällä silikonia tai väriaineita. Tuote sisältää runsaasti kasvipohjaisia raaka-aineita ja siinä on mieto, hypoallerginen tuoksu.

 

Ainesosat:

Aqua, Cetrimonium Chloride, Cetearyl Alcohol, Creatine, Xylitol, Caprylic/Capric Triglyseride, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Citric Acid.

 

 

HAIR BALANCE SUGAR CONDITIONER SPRAY

Hair Balance Sugar hoitosuihke ravitsee kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia. Kreatiini silottaa hiuksen pinnan ja vahvistaa hentoa hiusta. Koivusokeri kosteuttaa kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia ja tekee hiuksista helposti kammattavat.


Sugar hoitosuihke on parabeeniton, eikä sisällä silikonia tai väriaineita. Tuote sisältää runsaasti kasvipohjaisia raaka-aineita ja siinä on mieto, hypoallerginen tuoksu. Sisältää UV-suojan.

 

Ainesosat:

Aqua, Cetrimonium Chloride, Cetearyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Creatine, Xylitol, Polysorbate 80, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Citric Acid.