OTA YHTEYTTÄ

Lumo Finland

KORKEALAATUISET KAMPAAMOTUOTTEET SUOMALAISILLE HIUKSILLE

Lumo Finland Oy on suomalainen kampaamoalan yritys, joka valmistaa korkealaatuisia hiustenhoitotuotteita.

Tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa, suomalaisille hiuksille.

 

Luonnolliset ja korkealaatuiset raaka-aineet tekevät Hair Balancen tuotteista toimivat ja tehokkaat. Luonnosta saatavat tehoaineet kuten koivusokeri, aloe vera sekä mustaherukan siemenöljy ravitsevat suomalaista hiusta.

 

Tuotesarja on kehitetty luontoa ja ympäristöä kunnioittaen
Hair Balance tuotesarjassa käytetyt kasviperäiset raaka-aineet ovat mahdollisimman vähän haitallisia niin ihmisille kuin luonnollekin. Teho perustuu puhtaisiin luonnon raaka-aineisiin, joiden tuotannossa, hankinnassa ja itse tuotteiden valmistamisessa minimoidaan ympäristöön kohdistuvat haitat. Luonnosta saatavat raaka-aineet kerätään vastuullisesti.

AVAINLIPPU, SUOMALAISEN TYÖN PUOLESTA

 

Avainlippu

Lumo Finlandille on myönnetty avainlippu yhteisömerkki.

 

Lumo Finland haluaa omalta osaltaan edistää kotimaisen työn ja osaamisen merkitystä sekä arvostusta. Hair Balance tuotesarja on saanut rekisteröidyn Avainlippu-yhteisömerkin. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

 

 

Lue lisää avainlippu yhteisömerkistä >>>

LEAPING BUNNY, KAUNEUTTA ILMAN ELÄINKOKEITA

 

Leaping BunnyHair Balance tuotesarjalle on myönnetty Leaping Bunny -merkki.

 

Animalia on luonut yhdessä eurooppalaisten ja amerikkalaisten eläinsuojelujärjestöjen kanssa kansainvälisen standardin eläinystävälliselle kosmetiikalle ja kodinkemikaaleille. Standardi edellyttää sitä, että tuotteiden valmistuksessa ei missään vaiheessa käytetä eläinkokeita.

 

Lue lisää leaping bunny - merkistä >>>