Oletko ensimmäistä kertaa Gym & Fitness Centerissä? Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme, ihanaa että olet liittynyt joukkoomme! Alla ohjeet ja vinkit, jotka auttavat sinut alkuun ja opastavat vastaisuudessakin.

Vastaanotto / asiakaspalvelu

Vastaanotossa kirjaudut aina asiakaspäätteelle omalla kulkukortilla "NCF tagilla". Henkilökohtainen kulkukortti aktivoidaan liikuntakortin oston yhteydessä. Kulkukortista perimme 5 € suuruisen pantin. Ryhmäliikuntatunnille kirjautuessasi saat asiakaspäätteen printteristä lapun, jonka tunnin ohjaaja kerää ryhmäliikuntasalissa ennen tunnin alkua. Lappuun on merkitty tunnin nimi, sali missä tunti pidetään, tunnin kesto sekä ohjaajan nimi. Kuntosalille kirjautuessasi ei tulostu lappua. Vastaanoton auki ollessa voit ostaa kortillesi jatkoaikaa tai tehdä vaikka uuden vuosisopimuksen.

Paikalle saapuminen

Tulethan ajoissa paikalle ryhmäliikuntatunnille. Voimassaolevat varaukset tulee lunastaa viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Lunastamatta jääneet varaukset avautuvat paikalla olevien asiakkaiden käyttöön 7 minuuttia ennen tunnin alkua. Muistathan peruuttaa varaamasi tunnin esteen sattuessa.

Ryhmäliikunta

Gym & Fitness Centerillä on kolme liikuntasalia. Fillari ja Cemppari löytyvät ylhäältä portaiden vierestä vasemmalta ja Gellari alakerrasta vastapäätä naisten pukuhuonetta. Tullessasi ryhmäliikuntatunnille on hyvä varustautua juomapullolla, joustavilla vaatteilla, sisäliikuntakengillä sekä pienellä hikipyyhkeellä. Ryhmäliikuntatiloissa on hyvä välttää runsasta hajusteiden/parfyymien käyttöä - osa kanssaliikkujistamme saattavat saada pahoja hengitysoireita. Saavuthan tunneille ajoissa ja viivythän aina tunnin loppuun asti. Myöhässä saapuminen ja kesken tunnin poistuminen häiritsee muita liikkujia sekä tunnin rakennetta. Välineiden kuljettaminen on turvallisuussyistä kielletty tunnin aikana, sillä erityisesti painot ja tangot voivat aiheuttaa ikävää jälkeä pudotessaan muiden jumppaajien päälle! Mikäli sinulla on kiire, ohjaajalla on aina aikaa auttaa välineiden pois laitossa eli ilmoitathan asiasta etukäteen ohjaajalle.

Ryhmäliikkujan 6 kultaista ohjetta
  1. Saavuthan hyvissä ajoin ryhmäliikuntatunnille ja viivyt tunnin loppuun asti. Mikäli Sinulla on pakottava syy lähteä tunnilta aikaisemmin, kerro siitä ohjaajalle ennen tunnin alkua. Näin takaamme kaikille turvallisen ja keskittyneen liikuntakokemuksen ryhmäliikuntatunneilla. Ohjaajalla on lupa laittaa ryhmäliikuntasalin ovi lukkoon, kun tunti on alkanut.

  2. Muistathan peruuttaa varaamasi ryhmäliikuntatunti esteen sattuessa. Netin kautta tunti on mahdollista peruuttaa 3 tuntia ennen ja soittamalla asiakaspalveluun pystymme tekemään peruutuksen puolestasi myös lyhyemmällä varoitusajalla. Näin varmistamme, että tunneille pääsevät kaikki innokkaat jumppaajat; myös ne, jotka ovat jonotuspaikoilla.

  3. Odota, että edellisen tunnin osallistujat tulevat ulos salista ennen kuin menet itse salin puolelle. Liikuntasali Gellarin eteisaulassa pyrimme välttämään ylimääräistä kovaäänistä puhetta silloin, kun salissa on meneillään rauhallinen ryhmäliikuntatunti esim. BODYBALANCE®, Jooga tai Venyttely.

  4. Turvallisuussyistä pura BODYPUMP® -välineet omalla paikallasi ja palauta ne paikoilleen vasta tunnin päätyttyä.

  5. Vältä voimakkaiden hajusteiden käyttöä kaikissa liikuntakeskuksen tiloissa. Osa kanssaliikkujistamme saattavat saada voimakkaita, jopa vaarallisia allergisia reaktioita.

  6. Kännyköiden käyttö ryhmäliikuntatunneilla ei ole sallittua, koska se häiritsee muiden keskittymistä tunnilla. Mikäli Sinulla on pakottava tarve (esim. päivystävä lääkäri) ottaa puhelin tunnille, kerro siitä ohjaajalle ennen tunnin alkua ja huolehdi, että puhelimen kaikki äänet/valot on kytketty pois.

    Näillä ohjeistuksilla takaamme kaikille osallistujille turvallisen harjoitteluympäristön sekä miellyttävät ja tasavertaiset treeniolosuhteet Gymillä!
Kuntosali

Kuntosali on miesten ja naisten yhteiskäytössä. Otathan huomioon muut asiakkaat palauttamalla painot paikalleen ja pyyhkimällä laitteet käytön jälkeen.

Nettivaraus

Voimassaolevalla kortilla sinulla on oikeus varata ryhmäliikuntatunteja. Muistathan peruuttaa varaamasi tunti esteen sattuessa. Varaus tulee perua netin kautta aina viimeistään kuusi (3) tuntia ennen ohjatun tunnin alkua. Äkillisen esteen sattuessa voit perua varauksesi myös soittamalla vastaanottoon. Kolme 12 kk:n jakson aikana peruuttamatonta tuntia vie varausoikeuden. Tämän jälkeen käyttäjätunnus pitää aktivoida uudestaan Gym & Fitness Centerissä. Uudelleen aktivoimisesta veloitamme kertamaksun hinnan.

Kylmäaika

Henkilökohtaisella kulkuavaimella kuntoilet aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan klo 06.00 – 24.00, oman aikataulusi mukaan! Kulkuavain on henkilökohtainen, eikä kylmäaikana ole lupa tuoda ulkopuolisia asiakkaita salille. Muistathan kirjata itsesi aina asiakaspäätteelle tullessasi kylmäaikana salille.

Nuoret ja lapset

Ikäraja liikuntakeskukseemme on 15 vuotta. Alle 18-vuotiailla asiakkailla pitää olla vanhempien allekirjoittama vastuuvapaus todistus. Todistuksen saa asiakaspalvelusta. Yläkerrasta löytyy leikkihuone "Puuhari" omatoimisille lapsille. Puuharissa lapset voivat piirtää tai katsella elokuvia, kun vanhemmat ovat kuntosalilla tai ryhmäliikuntatunneilla. Turvallisuussyistä lapsilla ei ole lupa olla kuntokeskuksen muissa tiloissa. Muistathan, että lapset ovat leikkihuoneessa aina vanhempien vastuulla.

Pukuhuoneet

Miesten pukuhuone "Sällit" sijaitsee asiakaspalvelun vieressä katutasossa ja naisten pukuhuone "Flikat" sijaitsee alakerrassa. Molemmissa pukuhuoneissa on lukolliset kaapit, joihin saat vaatteet sekä muuta tavarat säilöön salilla olon ajaksi. Pukuhuoneiden yhteydessä on myös wc, suihkuja sekä sauna. Lisää wc-tiloja löytyy yläkerrasta portaiden vierestä oikealta sekä aulan oleskelutilasta.

Saunat

Saunat ovat käytössä kello 10.00 - 23.00 välisenä aikana. Sauna laitetaan omatoimisesti päälle ohjauspaneelista. Paneelin löydät suihkutilan oven vierestä sekä naisten että miesten puolella.

Kengät

Kenkätelineet ulkokengille löytyvät pukuhuoneista. Toivomme, että kengät kannetaan naisten pukuhuoneeseen. Näin estetään kivien ja muiden roskien kulkeutuminen salille sekä muihin liikuntakeskuksen tiloihin. Viihtyminen ja siisteys on kaikkien yhteinen asia.

Palaute

Mikäli havaitset salilla jotain puutetta tai korjausta vaativaa kohdetta ilmoitathan siitä viipymättä asiakaspalveluun. Haluamme, että juuri sinä viihdyt meillä!